REXEL ALPHA CROSS CUT

Rexel Alpha Cross Cut je pametan, funkcionalan i kompaktan sjekač papira, idealan za kućnu upotrebu.

Zgodan aparat koji će Vam pomoći da uništite sva dokumenta koja su, prema Vašoj ocjeni poverljiva, a koja ne smiju da dospiju u tuđe ruke!

Rexel Aplha Cross Cut Shredder usitnjava po 5 listova istovremeno na poprečno rezane komadiće (P4 nivo sigurnosti – 4x38mm). Uništava papir, spajalice, kreditne kartice i ima kantu od 14 litara.

102 KM + PDV

REXEL MOMENTUM X312-SL SLIMLINE CROSS CUT PAPER SHREDDER

Moć da se uništi više! Uništivač papira Momemntum X312-SL ustinjava do 12 listova papira na poprečno rezane komadiće (sigurnosti nivo P3). U kantu od 23 litre može stati 200 listova papira.

Posjeduje tehnologiju protiv zaglavljivanja, drobilica se automatski zaustavlja i vraća papir u suprotnom smjeru kada se stavi previše papira.

221 KM + PDV

MFP CANON MAXIFY MB2150

Vrhunski višenamjenski tintni štampač, skener, fotokopirni uređaj i faks u boji, s podrškom za ispis i skeniranje s mobilnih uređaja i iz internet oblaka, brzine crno-bijelog ispisivanja od 19 ipm i širokog asortimana mrežnih značajki.

Poslovni štampači Maxify malim i kućnim kancelarijama osiguravaju profesionalan kvalitet, ispis u boji i visok nivo produktivnosti.

Uz podršku za obostrani ispis te razne formate i vrste papira - od običnih A4 papira do naljepnica, omotnica, fotopapira, kao i mogućnost obostranog kopiranja ličnih dokumenata - obavljanje standardnih kancelarijskih zadataka veoma je jednostavno. Dizajniran za produktivan rad, štampač je brz i jednostavan za upotrebu: bez obzira na to ispisujete li, kopirate, skenirate ili šaljete faks, Canon MAXIFY serije MB2150 olakšaće vam pristup putem svog TFT zaslona u boji dijagonale 6,2 cm (2,5 inča).

295 KM + PDV

CANON I-SENSYS MF443DW EU MFP

Izdržljiv, pouzdan i brz, MF443dw također je opremljen prilagodljivim kontrolama i mobilnom povezivošću.

Jedinstveni sistem i-SENSYS Application Library iz firme Canon omogućava jednostavno korištenje na velikom 5-inčnom LCD ekranu štampača osjetljivim na dodir, što vam omogućuje da ga prilagodite svojim potrebama i da povećate produktivnost uz upravljanje svakodnevnim zadacima samo jednim dodirom.

785 KM + PDV

CANON I-SENSYS MF445DW EU MFP

Kopir aparat, štampač, skener

Automatska dvostrana štampa

Ekran na dodir u boji 3,5 inča

38 ppm

 

(E-Maintenance, AirPrint & Mopria, Google Cloud Print ready)

Vršimo dostavu i ugradnju,

servis je obezbijeđen u garantnom i van garantnom roku.

Akcija traje do isteka zaliha.

 

065/072-072

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now