Sajam

Grafokomerc na Samitu energetike u Trebinju

Grafokomerc Banjaluka, jedna od vodećih kompanija u oblasti kancelarijskog namještaja i kancelarijskog materijala, kao i kompjuterske opreme, sa ponosom je bila jedan od sponzora Samita Energetike Trebinje 2023. SET Trebinje je vodeći regionalni poslovni događaj na temu energetske budućnosti i održivosti proizvodnje energije, a mi smo bili dio ovog izuzetno važnog događaja.

Kao jedan od sponzora, predstavili smo naš asortiman kancelarijskih stolica i kancelarijskog materijala, kao i naš moderni printing centar, što je bila izvrsna prilika da naš brend postane prepoznatljiv i u ovoj industriji. Posebno smo istakli kvalitet i udobnost naših stolica, koje su privukle pažnju mnogih posjetilaca, što se odražava i kroz pozitivne reakcije naših potencijalnih klijenata.

SET TREBINJE pružio nam je izvanrednu priliku za umrežavanje i uspostavljanje poslovnih kontakata s drugim učesnicima. Pored toga, prisustvovali smo naučnim predavanjima, panelima, izložbama i poslovnim susretima, koji su predstavili priliku za sticanje novih znanja i razmjenu iskustava.

Svi učesnici su bili ujedinjeni u jedan događaj, a Samit je okupio čelnike, inovatore i regionalne naučnike kako bi podijelili ideje koje stvaraju nacrte za održivu budućnost. Ovaj regionalni događaj je iz godine u godinu sve bolji, te se nadamo da će u narednim godinama privući još veći broj stručnjaka iz ove oblasti.

Ovo iskustvo nam je omogućilo da bolje upoznamo tržište, te da se istaknemo kao vodeći brend u oblasti kancelarijskog namještaja i materijala. Zbog toga se zahvaljujemo organizatorima koji su upriličili događaj na svjetskom nivou, što predstavlja sjajnu referencu za našu kompaniju.

Trebinje je sjajan domaćin, koji je pružio vrhunski doživljaj svim posjetiocima. Ovo iskustvo nam je otvorilo nove poslovne mogućnosti, te se radujemo narednoj godini kada ćemo se ponovo vrlo rado odazvati kao sponzor Samita Energetike Trebinje.