Naš istorijat

Brinemo o vašoj udobnosti i produktivnosti

GRAFO-KOMERC d.o.o. Banja Luka je privatno preduzeće osnovano 2000. godine.

Djelatnost preduzeća zasnovana je na veleprodaji kancelarijskog i školskog pribora, kompjuterske i biro opreme, poslovne i putne galanterije te kancelarijskih fotelja i stolica.

Ponuda

Vrhunski modeli stolica za uspješan radni dan

U prodajnom asortimanu preduzeća zastupljeno je nekoliko hiljada artikala renomiranih svjetskih i domaćih proizvođača.

Poseban akcenat stavljamo na bogatu ponudu kancelarijskih fotelja i stolica. Pored navedenog u ponudi imamo veliki izbor fotokopirnih aparata, multifunkcionalnih uređaja, štampača i faks aparata poznatih svjetskih brendova (HP,Canon, Lexmark, Epson…).

Za sve artikle imamo obezbijeđen servis i potrošni materijal, te upotpunosti zadovoljavamo potrebe kupaca. Vršimo sve vrste usluga iz oblasti offset, sito i digitalne štampe po najpovoljnijim cijenama, uz zagarantovan kvalitet i brze rokove isporuke.

Povjerenje

Radni prostor je bitan, a vaša udobnost naš primarni cilj

Konstantna snabdjevenost, visok kvalitet ponuđenih artikala, kao i brzina i kvalitet usluge je ono što nas izdvaja od drugih i čini prepoznatljivim. Zahvaljujući profesionalnom pristupu poslu i korektnom odnosu prema poslovnim partnerima, kupcima i dobavljačima, postali smo veoma ozbiljno shvaćeni i rado prihvaćeni u poslovnoj i društvenoj sferi, što potvrđuje dugogodišnja saradnja sa našim poslovnim partnerima.

Cilj nam je zadržati stečeno povjerenje i ugled, učvrstiti dosadašnja i stvoriti nova partnerstva sa domaćim i inostranim partnerima, te dodatno poboljšati kvalitet usluge i uvećati udio poslovanja na tržištu.

Kompletnu ponudu možete pogledati u našem katalogu.Za sve potrebne informacije, pošaljite nam upit na jednu od navedenih e-mail adresa, a mi ćemo Vam u najkraćem roku poslati odgovor.