NAŠ ISTORIJAT

Brinemo o vašoj udobnosti i produktivnosti

GRAFO-KOMERC d.o.o.

GRAFO-KOMERC d.o.o. Banja Luka je privatno preduzeće osnovano 2000. godine.

 

Djelatnost preduzeća zasnovana je na veleprodaji kancelarijskog i školskog pribora, kompjuterske i biro opreme, poslovne i putne galanterije te kancelarijskih fotelja i stolica.

Stručnost

Stručnost kao poslovni model

Naša stručnost je temelj našeg poslovanja.

Naš tim sastoji se od stručnih savjetnika koji su spremni podijeliti svoje znanje i iskustvo kako bi vam pomogli odabrati idealnu stolicu ili opremu koja odgovara vašim potrebama. Bez obzira trebate li stolicu s visokom ergonomijom koja će vam olakšati probleme s leđima ili vam je potrebna ostala kancelarijska oprema, mi smo ovdje da vam pružimo personalizovanu podršku.

Radni prostor kao izvor inspiracije, udobnosti i produktivnosti

Mi pružamo ključni faktor za uspjeh - vrhunsku kancelarijsku opremu

2000
GODINA OSNIVANJA
15000
ZADOVOLJNIH KUPACA
350
PARTNERSKIH KOMPANIJA
60
ZAPOSLENIH
Radni prostor je bitan, a vaša udobnost naš primarni cilj

POVJERENJE

Konstantna snabdjevenost, visok kvalitet ponuđenih artikala, kao i brzina i kvalitet usluge je ono što nas izdvaja od drugih i čini prepoznatljivim.

Zahvaljujući profesionalnom pristupu poslu i korektnom odnosu prema poslovnim partnerima, kupcima i dobavljačima, postali smo veoma ozbiljno shvaćeni i rado prihvaćeni u poslovnoj i društvenoj sferi, što potvrđuje dugogodišnja saradnja sa našim poslovnim partnerima.

Cilj nam je zadržati stečeno povjerenje i ugled, učvrstiti dosadašnja i stvoriti nova partnerstva sa domaćim i inostranim partnerima, te dodatno poboljšati kvalitet usluge i uvećati udio poslovanja na tržištu.

Kompletnu ponudu možete pogledati u našem katalogu.Za sve potrebne informacije, pošaljite nam upit na jednu od navedenih e-mail adresa, a mi ćemo Vam u najkraćem roku poslati odgovor.

Pokreni video

Flex H - Savršen balans podrške i udobnosti

Flex-H kancelarijska stolica izrađena je od najkvalitetnijih materijala, a posebna pažnja je usmjerena na dizajn koji podstiče neutralno držanje i pruža odličnu podršku leđima tokom radnog dana.

Model dolazi sa zaobljenom ivicom sjedišta za bolju cirkulaciju krvi i lumbalnu podršku kako bi se smanjili bolovi u donjem dijelu leđa.

Bez obzira radite li od kuće ili u kancelariji, stolica Flex-H se prilagođava vašem tijelu i pomaže održavanju zdravog sjedećeg položaja.

Pokreni video

Spojite korisno sa ugodnim

Udobna kancelarijska stolica je apsolutno neophodna za radno mjesto. Ne samo da vam pruža nevjerovatnu udobnost, već i pomaže u održavanju zdravlja i produktivnosti. Pravilno držanje tijela vodi do povećane koncentracije i smanjenja umora, što znači da ćete biti spremni da se suočite sa svim izazovima tokom radnog dana.
Zato nemojte štedjeti na sebi - investirajte u udobnu kancelarijsku stolicu i doživite nevjerovatnu razliku u svojoj produktivnosti i dobrobiti!

Izdvajamo

Reference