Mi smo najmodernije opremljen printing centar sa velikim brojem različitih štamparskih usluga, a uspješno poslujemo dugi niz godina. Odličnu saradnju imamo sa poštama i kurirskim službama, a zahvaljujući pristupu velikoj količini materijala, spremni smo da odgovorimo i zahtjevima velikih kompanija. Posjedujemo sve potrebne licence i sertifikate, te ispunjavamo sve standarde.

Ono što želimo posebno istaknuti jeste kontrola na visokom nivou svih izlaznih dokumenata. Štampamo i kovertiramo sve vrste računa, letaka i koverata, a kovertiranje vršimo mašinski i ručno.

Brzo odgovaramo na zahtjeve i dostavljamo materijal u predviđenom roku.

Misija

Želimo da pružimo najkvalitetnije usluge štampe koje će zadovoljiti potrebe naših klijenata, koristeći najnoviju tehnologiju i iskusno osoblje. Želimo da budemo prepoznati kao lider u ovoj oblasti, a da sve naše pouzdane i brze usluge, podrže uspješan rast i razvoj naših klijenata.

Cilj

Naš cilj je dugoročno stvaranje i održavanje pozitivne i produktivne saradnje sa našim klijentima, dobavljačima i zaposlenima, kroz izgradnju povjerenja i poštovanja.