Novosti

Grafokomerc na BL EXPO 2024

Naša kompanija je imala čast i zadovoljstvo da bude jedan od učesnika ovogodišnjeg BL EXPO sajma privrede, koji je održan na prestižnoj lokaciji studentskog kampusa u Banjaluci. Sajam, koji se profilisao kao ključno mjesto susreta domaćih i međunarodnih aktera iz različitih industrijskih sektora, pružio nam je izvanrednu platformu za predstavljanje naše najnovije ponude proizvoda i usluga.

Sajam BL EXPO je bio idealna prilika za razmjenu iskustava, gdje smo kroz otvorene razgovore sa kolegama iz branše mogli da dijelimo znanja i najbolje prakse, čime smo dodatno obogatili naše poslovanje.

Jedan od najvažnijih aspekata našeg učešća jeste i mogućnost da ostvarimo nove kontakte. Ovi novostečeni kontakti su ključni za budući razvoj naše kompanije, otvarajući vrata za nove poslovne mogućnosti, partnerstva i projekte.

Zaključno, učešće na BL EXPO sajmu bilo je izuzetno produktivno i inspirativno iskustvo za našu kompaniju. Ovo iskustvo nas je dodatno motivisalo da nastavimo sa inovacijama i da i dalje budemo lideri u našoj industriji. 

Zahvaljujemo se organizatorima kao i svim posjetiocima, te se vidimo i sljedeće godine!